El 13 i 14 de març se celebra al Museu del disseny de Barcelona la 10a edició del FLIC Festival

Aquest cap de setmana, 13 i 14 de març se celebra al  @museudeldisseny de #Barcelona la 10a edició del @flicfestival, el festival de literatures i arts infantil i juvenil. Més de 30 parades d’il·lustració, llibres i propostes culturals per a totes les edats.

El FLIC és un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.

Ens apropa iniciatives internacionals a través del crossing art literari i posa especial atenció en incentivar l’acció literària en espais poc habituals, així com en fer-la arribar a públics amb risc d’exclusió social.

Es celebra a diverses ciutats de forma itinerant i té una programació per les famílies, un programa per a les escoles, per a joves creadors i una trobada professional.

El festival ha estat reconegut amb el segell de qualitat Europeu EFFE LABEL 2017-2018, que atorga l’EFA als Festivals que destaquen per la seva qualitat artística i que tenen un impacte significatiu, tant a nivell local, nacional com internacional.

Cap nen sense cultura

Conscients de la situació de vulnerabilitat social i econòmica de moltes famílies de casa nostra, hem cregut necessari impulsar la campanya «Cap nen sense cultura», amb la que convidem a empreses, organitzacions i a particulars a facilitar l’accés d’aquestes famílies al festival. Des del FLIC creiem que cal un compromís col·lectiu per oferir a les noves generacions el millor de la nostra capacitat creativa amb exigència i rigor, i així promoure el seu desenvolupament personal, social i cultural.

Llegeix el manifest | Adhereix-te al manifest

Més informació i Inscripcions

Subscriu-te al nostre NewsLetter

Rebràs informació puntual de nous comerços, ofertes, descomptes, activitats programades, projectes i actes culturals, etc.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.