Project Description

Carpel
Material Escolar i per a l’Oficina

-20%
DESCOMPTE

EN PRODUCTES ESCOLARS I D’OFICINA


Tot el que l’escolar i la seva oficina necessita al seu abast

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats que donarà solució a totes les seves necessitats en material d’oficina, mobiliaris d’oficina i regal d’empresa.

Tots els nostres productes han estat especialment seleccionats seguint una normativa de qualitat.
El nostre gran volum ens permet oferir un alt índex de competitivitat que traslladem als nostres clients amb els millors preus.
Disposem de més de 25.000 referències incloent les últimes novetats de les marques líders del mercat.

Fidels als nostres principis
Carpel va néixer amb el propòsit d’acompanyar a les empreses en el seu desenvolupament i donar cobertura de forma global a les seves necessitats en l’àmbit de l’oficina.
Ara, amb més de 30 anys d’experiència en el sector, continuem apostant per la innovació i les noves tendències, mantenint-nos fidels als nostres principis d’atenció personalitzada, qualitat de servei i preus altament competitius.

  • Material Escolar
  • Material d’oficina
  • Papareria
  • Mobiliari d’oficina
  • Motxilles

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.