Project Description

Catalunya en Miniatura
Un gran dia a preus petits

2×1
ENTRADES

Al circuit de maquetes.

Inclou: Visita a l’exposició de maquetes
+ Pàrquing gratuït
+ Zona de pícnic
Vàlid tant per a adults i nens. No acumulable amb altres ofertes. Oferta vàlida només en compra presencial amb la targeta BCNComerç.


Catalunya en Miniatura és un parc temàtic situat a Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat). Va ser inaugurat l’any 1983, és un parc en miniatura dels més grans del món[1] i el més extens dels 14 complexos de reproduccions en miniatura existents a Europa.[2] Compta amb 147 maquetes d’edificis de Catalunya i de totes les obres rellevants d’Antoni Gaudí.

DISPOSEM DE DUES AREAS D’ACTIVITATS

Circuit de maquetes

A l’exposició de maquetes podràs trobar els monuments més importants de Catalunya en una passejada d’una hora i mitja.

 • Barcelona
  Amb més de 48 maquetes, que anirien des del gòtic, passant pel romànic i el modernisme, fins a les infraestructures més modernes. La Sagrada Família, Montserrat, el Camp Nou, Rupit, el Monument a Colón, entre d’altres, et conduiran per la geografia de la província de Barcelona.
 • Girona
  Amb més de 16 maquetes recorreràs la província de Girona, destacant la Costa Brava i les seves platges així com la zona de Muntanya amb les estacions d’esquí dels Pirineus.
 • Lleida
  Amb més de 22 maquetes representem aquesta província i podràs observar el conjunt romànic de la Vall de Boí, destacar Pirineus i estacions d’esquí.
 • Tarragona
  Amb més de 18 maquetes veurem en el passeig des del conjunt romà de Tarraco fins a la indústria petroquímica, la seva catedral i destacar la seva Costa Daurada.
 • Racó Gaudí
  Antoni Gaudí. La seva obra està reproduïda amb la fidelitat i l’estima que es mereix. Al parc es poden observar les maquetes de les obres realitzades a Catalunya així com els edificis de la resta de la península i Balears.
 • L’art del maquetisme
  Les maquetes que exposem estan construïdes en els tallers de Catalunya en miniatura, a escala 1.25 i 1.33, el material utilitzat inicialment era fusta, des de l’any 1.990 s’utilitza Poliuretà, amb diferents densitats.

Circuits d’aventura

Gaudeix d’una aventura pels arbres als nostres circuits aeris forestals de 4 nivells de dificultat.

Descobreix la fantàstica experiència de gaudir el bosc d’una forma diferent i original. Un parc d’aventura per a grans i petits on perdre’s entre els arbres, escalar un tronc de pi o penjar-se de tirolines és possible.

Més de 66 activitats entre els arbres t’estan esperant, repartides en 4 circuits d’aventura amb diferents nivells de dificultat per realitzar de forma autònoma, sota la supervisió d’instructors especialitzats.

ÉS RECOMANA:

 • Calçat còmode on el peu es trobi ben subjecte.
 • Guants per fer part de les activitats.

HI HA 4 NIVELL DE DIFULTAT

Circuit Infantil
Per nens d’entre 4 i 7 anys amb una altura màxima d’1,30 m. Amb arnès i línia de vida contínua, amb una durada de 40 min. aprox. +

Circuit Mitjà
Altura mínima d’1,20m. acompanyat d’un adult o 1,30m sol. Pes màxim 110kg i per persones a partir de 8 anys, amb una durada d’una hora i mitja aprox.

Circuit Extreme
Altura mínima 1,40m. acompanyat d’un adult, o 1,50m sol. Pes mínim 45kg i per persones a partir de 8 anys, amb una durada d’una hora i mitja aprox.

Tirolina Banzai
A partir de 8 anys, amb un pes mínim de 45kgs. i un pes màxim de 110kgs. Gaudeix d’una allargada de 150m. de cable.

¡¡IMPRESCINDIBLE RESERVA PRÈVIA EN NOSTRA  TENDA ON-LINE !!

CONSULTEU ELS HORARIS CIRCUITS D’AVENTURA

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.