Project Description

Centre de Podologia Claret
Servei integral per a la salut i la cura dels teus peus.

PLANTILLES PER IMPRESSIÓ 3D I LÀSER TERAPÈUTIC

Teràpia làser anti-inflamatòria. Tractaments avançats amb última tecnologia.


Centre de podologia al barri de Gràcia, Barcelona

IBÁN MOLINA GARCÍA

Podòleg al barri de Gràcia, Barcelona

Diplomat en Podología
Postgrau de Ortopodología Clínica
Postgrau de Podología Esportiva
Postgrau de Cures y principis quirúrgics en Podología
Postgrau de Peu Diabètic

El Centre de Podologia Claret es troba al barri de Gràcia, Barcelona. T’oferim un servei integral per a la salut i la cura dels teus peus. Peu diabètic, plantilles personalitzades, podologia esportiva …

Ens prenem molt seriosament la cura dels teus peus.

Som un centre dirigit a tot aquell que pateixi malalties derivades dels peus. Per això comptem amb tecnologia i materials d’última generació que garanteixen els millors resultats. A més de comptar amb especialistes amb més de 15 anys d’experiència i formació en el sector. Estem especialitzat en podologia esportiva.

Oferim serveis de podologia clínica i esportiva, així com atenció i seguiment del peu diabètic. (Centre adherit al servei de “Peu Diabètic” del CATSALUT).

També realitzem estudis biomecànics i plantilles personalitzades adaptades a la patologia i peu de cada pacient.

Especialistes en podologia esportiva amb 15 anys d’experiència.

Les nostres instal·lacions

Més de 100 metres quadrats d’instal·lacions ens permeten comptar amb l’espai suficient per incloure elements imprescindibles per a l’accés a persones amb mobilitat reduïda, com accessos amplis, rampes i lavabo ampli amb barra de suport abatible. A més comptem amb:

  • Sala d’espera àmplia
  • Recepció
  • Sala de quiropòdia i esterilització
  • Sala de Biomecànica de 18 metres quadrats
  • Taller

Contacta amb nosaltres i demana la teva cita online o per telèfon!

PEU DIABÈTIC

Per la seva major predisposició a desenvolupar alteracions, realitzem tractaments per a persones amb diabetis, els quals tenen 3 visites gratuïtes a l’any en aquest centre.

Veure tractament

ESTUDIS BIOMECÀNICS

Disposem d’última tecnologia que ens permet realitzar una anàlisi de la marxa basat en l’exploració, palpació i un estudi informatitzat i videogràfic.

Veure tractament

PLANTILLES PERSONALITZADES

A partir de l’estudi biomecànic, realitzem plantilles personalitzades per a cada pacient amb materials d’última generació.

Veure tractament

QUIROPÒDIA

Diagnostiquem i posem en marxa el millor tractament per a les diferents patologies i / o anomalies del peu.

Veure tractaments

PODOLOGIA ESPORTIVA

Servei integral a esportistes per al tractament i / o prevenció de lesions consistent en exploració, palpació, estudi biomecànic i realització de plantilla personalitzada.

Veure tractaments

PODOLOGIA INFANTIL

La podologia infantil tracta les alteracions i defectes estructurals o funcionals dels peus dels nens.

Els peus compten amb una complexa xarxa d’ossos articulacions, teixits, músculs i terminacions nervioses que treballen juntes per a coordinar el moviment de la resta del cos. Son literalment la base del cos, per això és tan important assegurar-se el seu funcionament, especialment en els més petits.

DERMATOLOGIA PODOLÒGICA

La dermatologia pedològica és l’especialitat que s’encarrega de l’estudi i tractament de les afeccions de la pell i els seus annexos cutanis com el pèl, les ungles i les glàndules sudorípares i nuclis sebacis.

QUIROPODOLOGIA

La quiropodología és el camp més ampli de la podologia per al tractament de les afeccions del peu. El podòleg valorarà la lesió existent i aplica el tractament adequat i explica alternatives per a resoldre el problema de manera definitiva.

CIRURGIA UNGUEAL

La cirurgia ungueal consisteix en una intervenció quirúrgica molt senzilla i totalment ambulatòria que realitzem en la nostra pròpia consulta i emprant procediments i tècniques d’última generació.

Es realitza amb anestèsia local i el pacient es va caminant de la consulta tornant només per a aplicar senzilles cures. Des de la nostra clínica, oferim màxima garantia en els resultats amb els nostres professionals aval.

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.