Project Description

Els “pollos” del Llull
Els millors Pollastres a l’Ast de Barcelona

GRATIS
PATATES AL CALIU EN EL POLLASTRE

per emportar.
OFERTA DE DILLUNS A DIVENDRES


 

-5%
DESCOMPTE
EN PREUS A LA CARTA

fins a 10 persones.
OFERTA DE DILLUNS A DIVENDRES


DES DE 1996

Som un restaurant que neix el 1996, a partir de la reconversió d’ un magatzem de Sal Costa. El primer local estava situat al número 32 del carrer Llull de Barcelona, en una nau típica del paisatge industrial del Poble Nou. De l’inici en aquella nau hem sabut mantenir la il·lusió per la feina ben feta i la cura per ser acollidors.
Aquell local era tan gran que s’hi podia entrar en bicicleta, te’n recordes?
Pedalejant amb paciència hem sabut créixer i adaptar-nos a una Barcelona canviant, que a través de tots vosaltres ha sabut validar i premiar la trajectòria dels Pollos. Entomem el repte, a diari, de seguir retornant-vos aquesta confiança.

PER QUÈ EL NOSTRE POLLASTRE ÉS DIFERENT?

És un pollastre a l’ast, adobat amb la nostra barreja d’espècies, poma trossejada i ruixat, mentre fa voltes, amb vi blanc i oli d’oliva.

Pots triar:

  • EL POLLO, que pesa aproximadament 1 kg.
  • EL POLLASTRE DE L’ERA de quilo i mig, i que ve d’una granja de Lleida. És un pollastre alimentat amb gra i criat com els d’abans.
  • El POLLASTRE ECOLÒGIC, certificat i que és molt mes gran, de 2.5 kg. Criat a Folgueroles per Viu Bé.

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.