Project Description

Gramil Interiorisme i Reformes
Creem l’ambient perfecte de forma personalitzada

-10%
DESCOMPTE

en mobiliari i elements de decoració.


 

%
DESCOMPTE
ESPECIAL

en projectes d’interiorisme i reformes.
Descompte a definir segons cada projecte.


A Gramil Interiorisme ens caracteritzem per prioritzar sempre al client en l’àmbit del disseny d’interiors, centrant-nos en crear l’ambient perfecte per a l’usuari, ja que no hi ha res més personal que la teva llar, aquell lloc que representa a la persona que l’habita.

És per això que ens encarreguem de qualsevol modificació en habitatges, apartaments i altres espais interiors al complet, incidint tant en un canvi general de mobiliari, com a cuines, banys i reformes i obres completes. Facilitant així el procés de creació i desenvolupament de projectes per a l’usuari i el nostre client, i creant un vincle personal per a poder adaptar el projecte totalment a aquest.

Comptem un bon equip i amb les millors marques i això ens permet sempre estar al dia sobre nous materials, tendències i tecnologia, oferint així el millor del sector juntament amb la nostra gestió, consell i companyia durant tot el procés. Ens mou la passió pel món de l’interiorisme i la sensibilitat guanyada pels 30 anys d’experiència en el camp, que també són una assegurança de serietat i professionalitat.

Disposem d’oficina a Palma per als nostres projectes per a totes les Illes Balears.

A Gramil Interiorisme comptem amb més de 30 anys d’experiència en el disseny d’interiors i combinem aquesta experiència amb la nostra motivació per continuar treballant i aportant noves solucions i idees als nostres amics i clients.

A Gramil Interiorisme ens adaptem als nostres clients, assessorant-los en tot moment en una gran varietat d’estils i conceptes. Realitzem projectes a tots els nivells; des de senzills complements per a la llar fins a projectes d’obra completa.

Disposem d’oficina a Palma per als nostres projectes per a totes les Illes Balears.

Serveis:

  • Projectes de decoració
  • Direcció d’obra
  • Mobiliari i interiorisme
  • Reformes integrals
  • Mobiliari a mesura
  • Mobiliari artesà amb Certificat d’Autenticitat

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.