Project Description

Helen Doron Sagrada Família
Escola d’anglès

-50%
DESCOMPTE

a la matricula per a nous alumnes.


Més que anglès. Valors per a la vida.

Helen Doron ensenya anglès com a llengua estrangera a nens de 3 mesos a 19 anys. Les nostres lliçons divertides, atractives i sense estrès estan plenes de música, jocs i una àmplia varietat d’activitats acuradament planificades: els nens aprenen anglès de manera fàcil i natural, de la mateixa manera que aprenen la seva llengua materna. Totes les lliçons s’imparteixen en els nostres centres d’aprenentatge en 37 països.

El Learning Centre de Sagrada Família és el més veterà de Barcelona. Tot i que funciona des de 2006, la Meena Athwani, la nostra directora, va començar l’any 2003 com a professora independent amb un grup de 3 alumnes i aquest curs hem batut la xifra rècord de matriculacions a Catalunya!

Tenim alumnes de totes les edats, des de nadons, que fan fileres de cotxets a l’entrada del centre mentre aprenen les primeres paraules, fins als teenagers, alguns preparant els exàmens Advanced de Cambridge.

Estem especialment orgullosos dels nostres teachers; són persones entusiasmades amb la seva feina, nadius i/o plurilingües a nivell avançat, que estan en procés continu de formació i evolució. És difícil trobar professors amb una formació tan acurada!

Cada matí el nostre centre es converteix en un autèntic taller de joguines de Santa Claus, ple de professors i professores preparant jocs i retallables per tot arreu. Us encantaria veure’ls en acció.

Si encara no ens coneixeu, us convidem a visitar el nostre centre; podeu portar els infants a una classe demostrativa, totalment de franc, que recordaran tota la vida.

Seriously fun!

Com ensenyem anglès

Un món on aprendre anglès pot ser fàcil i divertit

A Helen Doron, els nens sempre són el primer. Hem desenvolupat una manera d’ensenyar que els parla directament en un idioma que comprenen i que garanteix els millors resultats. Prometem exposar al seu fill a un món ple de personatges acolorits, històries captivadores, cançons encomanadisses i grans jocs.

Totes les Edats

Ensenyem a nens de 3 mesos a 19 anys, adaptant els cursos a tots els nivells i estils d’aprenentatge. Facilitem l’aprenentatge i complim amb els més alts estàndards acadèmics.

Aprendre anglès és fàcil i divertit!

Als nens els encanta aprendre i jugar, ells aprenen millor quan es diverteixen. Els nens no gaudeixen asseure’s per llargs intervals, això no els motiva a aprendre. Les nostres lliçons estan plenes d’activitats divertides que estimulen els sentits. Amb cançons originals, jocs, molta conversa i interacció, aprendre anglès es converteix en una aventura.

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.