Project Description

HolaLuz
Energia 100% verda per canviar el món

-20€
DESCOMPTE
EN FORMALITZAR L’ALTA

AMB EL CODI:
COPS-P9LVQG


Energia 100% verda per canviar el món

Som Holaluz, l’empresa que porta prop d’una dècada revolucionant el sector de l’energia elèctrica. Tu i el planeta sou el que ens mou a ser com som i a fer el que fem.

Una altra manera de veure les coses

Ens acompanyes cap a un model energètic on la comoditat i l’estalvi vagin units a l’energia 100% verda? La nostra voluntat de fer les coses d’una altra manera ens ha portat a liderar la transformació del sector. Per això:
 • Venem només electricitat 100% d’origen renovable.
 • Gràcies a l’ús de la tecnologia, t’oferim productes personalitzats i tarifes que et permeten estalviar.
 • Et donem l’oportunitat de ser amo de la teva energia.

Ganes de canviar el món

Confiem molt en les persones amb i per a qui treballem. I això és el que caracteritza la nostra manera de ser i de fer. Tenim la missió de connectar la gent amb l’energia 100% verda. Per això, més que vendre llum, ens agrada construir una relació amb els nostres clients, basada en la confiança i en la llibertat de les persones.

“Els que diuen que és impossible, no haurien de molestar els que ho estan fent”.

Llum verda a l’energía verda

El nostre propòsit és crear i viure en un món 100% renovable. Avui en dia, l’energia verda és l’única solució per a salvaguardar el planeta. Per aquest motiu, ja sigui solar, hidràulica, eòlica, biomassa o biogàs, tota l’energia que t’oferim és d’origen renovable, 100% certificada per la CNMC.

Apostem per les renovables

La teva energia i la de tots

L’elèctrica del futur passa per un model basat en la mobilitat elèctrica i en l’autoconsum. Això vol dir que consumeixis l’energia de les teves pròpies plaques solars i que puguis compartir la que te’n sobri amb altres persones. Això és el que des d’Holaluz impulsem perquè les persones siguem propietàries de la nostra pròpia energia. Una energia que, en ser teva, ets lliure de gestionar com vulguis.

Et sumes a las llum justa?

És una forma senzilla d’estalviar i de tenir cura del planeta utilitzant energia renovable.

Calculem la teva quota

La llum justa

Llum, que diguem llum, t’ofereixen totes les companyies elèctriques. La nostra té cognom: és Llum Justa. En ser 100% verda, és justa amb el planeta. I en adaptar-se a tu oferint-te el nostre millor preu (un preu fixe durant mínim un any, sense sobrecostos), et permet estalviar i és justa amb tu.

Una tarifa que s’adapta a tu

Si ens dius com és la teva llar i quines necessitats energètiques tens, et mostrem la tarifa personalitzada que més et convingui. I, gràcies a l’ús de la tecnologia, sempre podem oferir-te el nostre millor preu, que et mantenim fixe durant mínim un any.

Calculem la teva factura?

Un preu que baixa sense que ens ho demanis

Digue’ns peculiars, però el més normal és que si tenim un millor preu a oferir-te -siguis o no client-, te’l baixem sense més. A Holaluz no som de descomptes temporals ni de permanències. Tu pagues tan sols pel que necessites. Per això, perquè no paguis de més, nosaltres optimitzem la potència que tinguis contractada.

Una llum tan justa com verda

Només venem energia 100% verda, sense cost addicional. I també oferim l’opció de produir la teva pròpia energia renovable. Com més persones se sumin a aquesta visió del món, més podrem canviar les coses entre tots.

Energia 100% verda

Tarifes de llum per a la teva llar

Imatge de tarifa justaMira, tens una Tarifa Justa (i plana) en què pagues una mateixa quota mensual, tant és la llum que necessitis. I també tens les Tarifes de sempre, en les quals pagues per l’energia que fas servir.

És la primera tarifa plana de llum del mercat, adaptable a tu i a les teves necessitats. O sigui, tu fas servir tota l’energia verda que necessites i pagues una quota fixa cada mes. ¿Sona bé?

La tarifa elèctrica perfecta per a qui vol estar tranquil i despreocupar-se de la seva factura de la llum o evitar imprevistos tot pagant el mateix cada mes. En oferir-te la tarifa plana d’Holaluz, confiem que utilitzaràs tota l’energia verda que necessitis, sense malbarataments.

Què ens enamora d’ella?

 • És pura energia 100% renovable (així et cuides del planeta sense cap esforç).

 • És l’única quota plana personalitzada de llum que existeix.

 • Amb ella saps què pagues de llum cada mes, sense imprevistos ni comptes a saldar.

 • És tan maca que no et penalitza pas; amb ella, mai no pagues de més.

 • Li van les relacions lliures: sense permanències ni lligams.

Imatge de tarifa de sempre

Les tarifes de llum que ja coneixes. Aquelles en què pagues per allò que utilitzes i que et permeten escollir la modalitat de pagament (“Clàssic” o “Sense sorpreses”).

Son ideals per als qui els agrada seguir al detall la seva factura de la llum. També per a tothom qui vol treballar amb una empresa que els ofereix sempre el millor preu possible, adaptat a les seves necessitats.

Què tenen que ens agrada tant?

 • Son pura energia 100% renovable (així contribueixes a un món més sostenible).

 • Amb elles, pagues per allò que consumeixes, ni més ni menys.

 • Tens dues modalitats de pagament, a escollir la que més et convingui.

 • Et garanteixen un mateix preu de la llum (és a dir, del kWh) durant, almenys, un any.

També els van les relacions lliures: sense permanències ni lligams.

Tarifes per a negocis amb necessitats especials

Clients especials, tots. Casos especials, alguns.

Alta tensió

Si el teu negoci està ubicat en una nau industrial, és un concessionari de cotxes o depèn d’una cadena de producció, la teva tarifa és un cas dels que requereixen una revisió especialitzada.

Multipunt

Si tens una empresa amb diversos locals o immobles, et podem assessorar en la manera com ho pots fer tot més senzill, sense cap compromís.

Comunitat de veïns

Ets administrador de finques? Per evitar-te malsons, temps i diners, hem desenvolupat una sèrie d’eines online que et facilitaran la vida.

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.