Project Description

Parquets a Mida
Professionals amb més de 20 anys d’experiència

-10%
DESCOMPTE

EN INSTAL·LACIONS


PARQUETS BARCELONA

PARQUETS A MIDA és la marca comercial d’una de les empreses líders en el subministrament i col·locació de tota mena de parquets a Barcelona i províncies i aplacats en fusta.

L’empresa consta d’un equip de professionals amb més de 20 anys d’experiència tant en grans projectes d’obra nova com en el particular. La nostra trajectòria i els nostres clients avalen la qualitat dels nostres treballs, així com el nostre servei d’atenció al client.

OBJECTIUS
A PARQUETS A MIDA hem organitzat la nostra estructura, sobre la base de la consecució de dos objectius essencials:

  • La prestació d’un servei de qualitat que permeti obtenir la satisfacció dels nostres clients.
  • La realització dels treballs de manera òptima en temps, costos i possibles molèsties adaptant-nos a les necessitats del client.

PARQUET DE QUALITAT
A Catalunya som un referent en la instal·lació de parquets i paviments de fusta de la més alta qualitat mantenint l’esperit artesà dels autèntics especialistes.

POLIMENTS I OLIATS
Posi’s en mans del nostre expert equip tècnic en restauració de parquet. Restaurem el seu parquet antic recuperant la bellesa i l’aspecte original de la fusta del seu paviment, esmenant les parts danyades, escatant i vernissant la fusta amb productes de primera qualitat.

PARQUET FLOTANT
El parquet flotant natural ens permet gaudir de l’autèntic, d’un món de fustes selectes, d’infinites diversitats en les seves formes, nusos, tipologies i acabats.

PARQUET SINTÈTIC
Si en la seva llar hi ha sempre molta vida, però no desitja renunciar al disseny i acabats d’un parquet tradicional, llavors la seva elecció ha de ser el parquet laminat.

PARQUET ENCOLAT
Es tracta del sistema tradicional de col·locació del parquet encolant totes i cadascuna de les tablillas de fusta al sòl.

TARIMA EXTERIOR
Les tarimes de fusta d’exterior creen un ambient càlid i distingit en la seva piscina, jardí o terrassa, on aquest producte conviu en perfecta sintonia.

TARIMA INTERIOR
És un dels paviments més confortables i que més possibilitats té. Gràcies al seu gruix pot restaurar-se i polir-se diverses vegades d’aquesta manera pot tenir una vida útil de fins més de 80 anys. Ideal per a donar als seus espais interiors una calidesa i elegància, gràcies als seus diferents colors i textures.

TARIMA TECNOLÒGICA
Les tarimes tecnològiques li acompanyaran fins on li porti la seva imaginació, proporcionant-li la llibertat i la flexibilitat de crear experiències úniques en ambients d’exterior. Des dels sòls clàssics fins als més contemporanis, reixats tradicionals o fustes nobles exòtiques. En Parquets a Mesuri podrà triar l’estil que més s’acosti als seus ideals.

ESCALES DE FUSTA
En Parquets a Mesuri li podrem aconsellar sobre les múltiples opcions a triar en el moment de realitzar la seva escala de fusta o revestir l’existent.

TANQUES I CELOSIAS
Les tanques i gelosies de Parquets a Mesuri estan pensades per a la seva protecció i intimitat, a més d’element decoratiu. Les pèrgoles ens permetran gaudir d’un ambient especial, evitant parcial o totalment els raigs del sol.

PÈRGOLES FUSTA
En Parquets a Mesuri tenim la capacitat de poder subministrar-li les pèrgoles a mesura del seu espai i necessitat. Realitzades en fusta quadrada o rodona, inclusivament combinant ambdues, amb dissenys estàndard o exclusius.

SUBMINISTRAMENT I COL·LOCACIÓ PORTES
En Parquets a Mesuri podem realitzar qualsevol tipologia de porta en fusta. Som especialistes en portes de fusta noble fetes a mesura. Fusteria amb un estil propi que mantenen l’esperit artesà i tradicional.

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.