Project Description

PosicionelaWeb
Màrketing on.line, posicionament i disseny web

 -10%
 DESCOMPTE
EN PROJECTES
DE MÀQUETING ON.LINE


 

 -15%
 DESCOMPTE
DISSENY WEB


 

 -5%
 DESCOMPTE
COMMUNITY MANAGER


Confiï la seva campanya de márketing on.line SEO i SEM a professionals

Avanci a la seva competència i posicioni el seu negoci amb campanyes d’enllaços patrocinats

A PosicionelaWeb, som Professionals Certificats en Adwords per Google i creem les nostres campanyes amb la finalitat de donar als nostres clients la màxima eficàcia i rendibilitat a la seva inversió, sigui com sigui el seu pressupost.

Creem la seva campanya de publicitat en Google AdWords perquè aparegui des del primer moment amb els millors anuncis, en les millors posicions i al millor preu possible. Amb la nostra gestió enllaços patrocinats de Google, augmentarà la quantitat i qualitat dels visitants al seu web i disminuirà el cost de la seva inversió.

Una correcta gestió de les seves campanyes de AdWords (enllaços patrocinats) li permetrà incrementar el trànsit de visites útils al seu web i seleccionar els visitants que més li interessen al seu negoci.

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.