Project Description

Quipensa
Psicologia i reforç escolar


Psicologia clínica i educativa (infantil i adults)

Comportament, ansietat, estat d’ànim, aprenentatge, … Tècniques cognitiu-conductuals. També oferim servei de reforç escolar a nivell de primària i secundària

QuiPensa ofereix classes de reforç escolar i suport a l’estudi per a totes les edats. Aquestes classes estan dirigides a alumnes que tenen dificultats en alguna matèria en particular, que necessiten millorar el seu rendiment en les àrees instrumentals bàsiques (llengües i matemàtiques) o que volen reforçar les seves tècniques d’estudi en general per treure major profit del seu esforç i millorar els seus resultats acadèmics.

La psicologia clínica infanto-juvenil es troba dins l’àmbit sanitari i està orientada a satisfer les necessitats derivades de possibles dificultats que es poden trobar durant l’etapa de la infantesa o l’adolescència. Amb el propòsit d’aconseguir el benestar emocional i un bon desenvolupament, pretén reconduir aquelles situacions en què les emocions, els pensaments, i/o els comportaments generen malestar o interfereixen de manera negativa en algun àmbit.


Resultats de qualitat

Treballem amb el màxim rigor seguint, principalment, la vessant cognitivo-conductual i utilitzant tècniques eficaces demostrades.

Cursos i formacions

Creiem en la importància de l’actualització constant mitjançant cursos i formacions

Preus justos

Els nostres professors i psicòlegs cobren un preu just i assequible per les famílies

Primera visita

És el primer contacte entre la família i el centre, en aquesta visita gratuïta s’explica el funcionament del centre i s’acorda una primera visita per la recollida d’informació.

Seguiment constant

Oferim un servei de visites molt espaiades, amb l’objectiu d’assegurar que les estratègies apreses i els objectius assolits es mantenen al llarg del temps.

Aquests són els serveis què us podem oferir

El nostre objectiu és oferir a infants, joves i famílies un espai on poder expressar i treballar les seves necessitats, i donar-los les eines necessàries que els permetin assolir el seu benestar a través d’un bon desenvolupament emocional, cognitiu, físic i social.

Reeducacions Psicopedagògiques

Treballar les dificultats que interfereixen en l’àmbit acadèmic dels infants i adolescents

Psicologia Clínica

Satisfer les necessitats derivades de possibles dificultats que es poden trobar durant l’etapa de la infantesa o l’adolescència

Avaluació i Diagnòstic

Explorar les característiques de cada persona i l’entorn de la persona

Reforç Escolar

Classes de reforç escolar i suport a l’estudi per a totes les edats

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.