Project Description

Recinte Modernista de Sant Pau

-30%
DESCOMPTE

en el preu de Visites Lliures per a tothom.
(Descompte NO acumulable).


GRATIS
Us de l’app de guia explicativa

(Descompte NO acumulable).


Una ciutat dins la ciutat. Sant Pau és el conjunt modernista més gran del món i, també, l’obra més important de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner.

Declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 1997, per la seva singularitat i bellesa artística, el Recinte Modernista està configurat com un conjunt arquitectònic format per 12 pavellons envoltats d’espais verds i connectats per un quilòmetre de galeries subterrànies.

Què es pot visitar?

La visita s’inicia a la Sala Hipòstila, que acollia les antigues urgències de l’Hospital. A través dels túnels, arribareu al Pavelló de Sant Salvador, el primer edifici que va entrar en funcionament el 1916. Allà podreu recórrer la història de l’antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i conèixer l’obra i la trajectòria de Lluís Domènech i Montaner.

La visita continua als jardins. Passejant entre flors i plantes comprovareu com la natura va ser font d’inspiració modernista i eina fonamental per a la curació dels malalts.

Com era la vida en aquest entorn hospitalari als anys vint del segle passat? I a la ciutat de Barcelona, quina medicina s’hi practicava? Ho descobrireu visitant la Casa d’Operacions i el Pavelló de Sant Rafael, que acull una recreació històrica i l’exposició ‘Pacient i metge, de la narració a l’objectivitat’.

El recorregut acaba al Pavelló de l’Administració, l’edifici més destacat de tot el conjunt. Us sorprendran les diferents sales patrimonials, plenes de llum, colors, mosaics, escultures i una àmplia riquesa decorativa.

L’itinerari recomanat pot variar en funció de la disponibilitat d’espais.

Visita lliure

El Recinte Modernista es pot visitar lliurement amb el suport d’un plànol i amb l’ajut del personal d’informació que trobareu als diferents espais.

  • Recorregut realitzable amb un plànol
  • Durada: 45-60 min
  • Accessible

Visita amb audioguia

Activitat cancel·lada temporalment (COVID)

Visita guiada

Fer una visita guiada és la millor manera de conèixer a fons el Recinte Modernista. De la mà dels guies de Sant Pau descobrireu tots els detalls artístics que amaga l’antic Hospital i les anècdotes que han marcat l’evolució de la institució al llarg dels seus més de 600 anys d’història.

  • Durada: 75 min
  • Idiomes: català, castellà.
  • Caps de setmana i festius: 11 h (CAST), 12.30 h (CAT) +info
  • Accessible per a minusvàlids

Visita familiar

Aquesta modalitat està recomanada a les famílies amb menors de 6 a 11 anys. Amb l’ajuda dels adults acompanyants, els més petits descobriran les característiques del modernisme i la història de l’antic hospital. Per fer-ho, se’ls facilitarà una motxilla amb un llibret explicatiu de la visita, un plànol del recinte, uns binocles i llapis de colors. Durant la visita hauran d’estar ben atents i observar, tocar i dibuixar.

Preus:

Adults (-30% de descompte finals d’any): 10,5 euros
Kit d’activitats infantils: 5 euros

Visites de Grups

El Recinte Modernista us ofereix la possibilitat de concertar una visita en grup amb capacitat reduïda. Consulteu les condicions temporals d’accés per a guies oficials.

En compliment de la normativa vigent, les visites guiades al Recinte Modernista de Sant Pau només poden ser realitzades pels guies del Recinte Modernista, guies de turisme habilitats per la Generalitat de Catalunya i docents que acompanyin a grups d’estudiants.

Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.