Project Description

Verdi Dinou
Restaurant mediterrani · Cerveseria a l’aire lliure

-15%
DESCOMPTE
EN CARTA I MENÚS

de Diumenge nit a Divendres migdia


 

-10%
DESCOMPTE
EN CARTA I MENÚS

de Divendres nit a Diumenge migdia


Cuina de Mercat al Cor de Gràcia

Bar gastronòmic orientat al món de les cerveses on els agrada menjar i fer-lo bé amb plats elaborats amb productes de temporada, frescos i de proximitat.

Verdi dinou està situat al carrer Verdi en ple barri de Gràcia de Barcelona, et proposa un viatge gastronòmic per les cuines de Palestina i Catalunya amb tapes, platerets i cuina d’aquí i d’allí, amb plats com les Gambes amb allada amb hummus de “potaje” i ou, Ous amb patates i pernil Ibèric de gla, Fajitas de llenties amb mutabal i escaig de gall, Sashimi de tonyina de la Almadrava amb vinagreta de piparras o Tataki de rossa gallega amb pebrots cristall, entre algunes de les especialitats. Irresistible Pastisseria, petita i suau i alhora gran i elèctrica com el Drácula Lady cool, Bunyols calents de cacau i ganache o Palestinian Knafeh, les postres de la casa. Destaca el Pa elaborat a casa de mestre i el celler amb vins D.O. locals i nacionals, així com carta de cerveses nacionals, artesanes i d’importació, Còctels Premium.

Verdi dinou disposa d’espai interior amb llum natural i una de barra amb una proposta gastronòmica delicada que combina la cuina freda i calenta amb elaboracions tradicionals i tapes contemporànies. El lloc ideal per a gaudir amb els teus.

Precios por persona con IVA incluido. Los precios, platos y composición de los menús son susceptibles de cambiar. Los precios que aparecen no tienen aplicada ninguna promoción. Decuentos no acumulables a otras promiciones.

¿Cómo llegar?

  • Transporte público

    Metro Fontana (L3)

Horario de apertura

Comida: de 13:00 a 15:30 (todos los días)
Cena: de 21:00 a 23:00 (todos los días)

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.