Project Description

Restaurante La Cúpula
Hispano Siete Suiza

-20%
DESCOMPTE
EN CARTA


La Cúpula, un restaurant ple d’història

Estem situats en ple Eixample, a pocs metres de la Sagrada Família. Els oferim plats tradicionals de cuina catalana, en un ambient molt especial, envoltats de preciosos cotxes d’època Hispà Suïssa. Tots els divendres i dissabtes a la nit els oferim música de piano en directe, perquè puguin gaudir d’un sopar romàntic ideal.

El Restaurant
Disposem de diferents espais perquè gaudeixin del seu menjar o sopar en l’ambient ideal.

HISPÀ SUÏSSA
En el nostre restaurant podran gaudir d’una exposició permanent de 7 cotxes Hispà Suïssa. La marca Hispans Suïssa va ser fundada a Barcelona en 1904, per un grup d’industrials encapçalat per Sr. Damián Mateu, i Sr. Francisco Seix. A la fi de 1904 ja es van lliurar les primera unitats. Els Hispà Suïssa van figurar des dels seus començaments entre els més veloços, elegants i prestigiosos automòbils de l’època.

Disposem d’un gran assortiment de plats a la carta i diferents menús per a tota la setmana.

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.