Project Description

Zoo Barcelona
Encara no ets membre del Zoo Club?

-50%
DESCOMPTE

en l’Abonament INDIVIDUAL

Preu amb BCNComerç: 34,50€ (PVP: 43,90€ + 24€ d’inscripció)


-40%
DESCOMPTE

en l’Abonament FAMILIAR

Preu amb BCNComerç: 70,00€. (PVP: 94,05 + 24€ d’inscripció)

Recorda presentar el teu carnet de BCNComerç a l’Oficina del Zoo Club en el moment de realitzar l’alta.


Aquest és el Zoo que volem.
Emocionant i enriquidor. Vine al Zoo!

Encara no ets membre del Zoo Club?

Uneix-t’hi i ens ajudaràs a preservar la biodiversitat i a protegir moltes espècies amenaçades.
A més, fent-te membre, podràs visitar el Zoo totes les vegades que vulguis i participar en un munt d’activitats exclusives!

Des de fa 125 anys que el Zoo de Barcelona és una finestra a la natura, una eina d’aprenentatge per a famílies, grups escolars, estudiants i investigadors. Un centre dedicat a l’educació i a la conservació de la fauna que et permetrà gaudir d’una opció única de cultura científica i d’esbarjo al cor de Barcelona. T’hi esperem!

Al Zoo hi conviuen més de 2.000 animals de més de 300 espècies diferents, així com més de 1.300 arbres, arbustos, plantes i flors d’unes 320 espècies botàniques.

RECERCA I CONSERVACIÓ

El Zoo de Barcelona tiene como principal misión intervenir activamente en la conservación, la investigación científica y la divulgación de la fauna salvaje y sus hábitats naturales. Esta tarea, que se desarrolla en colaboración con otros zoos, universidades y centros de investigación, sigue las directrices y estrategias establecidas por los comités de investigación de la Asociación Mundial de Zoos y Acuarios (WAZA) y de la Asociación Europea de Zoos y Acuarios (EAZA), y está amparada en la legislación y las normativas existentes en materia conservacionista.

Actualmente participamos en 97 programas de la EAZA, de gestión ex-situ de especies amenazadas (European Endangered Species Programmes, EEP, y European StudBooks, ESB). Más del 85% de las especies que alojamos están incluidas en la ‘Lista Roja’ de Especies Amenazadas de la Unión Internacional para la Conservación de la Naturaleza (UICN), y durante los últimos años, casi un 30% de los animales nacidos en el Zoo que han salido de nuestras instalaciones, lo han hecho para ser liberados a su hábitat natural.

Desde 2009, a través del Programa de Investigación y Conservación (PRIC) y de la Fundación Barcelona Zoo, hemos desarrollado 108 programas marco de colaboración institucional, 110 programas específicos de investigación y/o conservación, hemos otorgado 75 becas PRIC, 9 becas Copito de Nieve y 4 becas Antoni Jonch. Esto ha supuesto una inversión directa en investigación y conservación de más de 1,5 millones de euros. Más del 50% de los proyectos desarrollados por las becas del Zoo de Barcelona en el periodo 2009-2016 han estado focalizados en especies de fauna autóctona.

Serveis

Posem a la vostra disposició tots els serveis que necessiteu per gaudir d’un gran dia al Zoo! Serveis alimentaris, botigues, jocs infantils, servei mèdic, taquilles, entre d’altres. Cerqueu la seva ubicació al mapa.

Oferta exclusiva per a posseïdors de la targeta BCNComerç. Recordi mostrar la seva targeta BCNComerç abans de fer el pagament. Es imprescindible mostrar la targeta BCNComerç per aplicar l’oferta.
*Descompte NO acumulable a altre ofertes o rebaixes. El comerç es reserva el dret d’aplicar o modificar el descompte segons l’article.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.