Comprar al barri té premi. Fomentem el comerç de proximitat.

Aquest Nadal, si compres al comerç de proximitat o als mercats de la ciutat, rebràs els “Rasca de Nadal del comerç de Barcelona”, unes targetes regal amb un munt de premis. En total, se n’han repartit 600.000 i n’hi ha 20.432 que contenen un regal per a tu!

Els comerços i mercats de la ciutat han preparat, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, una campanya de targetes regal per impulsar les compres al comerç de proximitat de la ciutat. La iniciativa vol ser un acte de reconeixement a la clientela habitual dels establiments de barri.

De les 600.000 targetes regal repartides de manera equitativa per tota la ciutat, n’hi ha 20.432 que contenen un premi per gaudir del sector cultural, esportiu, de la restauració o del lleure de Barcelona. Alhora, totes les targetes regal inclouran un codi per descarregar-te la cançó de Nadal de Barcelona, de la cantant i compositora Paula Valls. Una cançó fresca, plena d’esperança, esperit positiu i amb molta energia.

Targetes regal volen impulsar el comerç de proximitat i són un reconeixement a la clientela habitual dels establiments de barri.

Cançó de Nadal de Barcelona

Enguany, per primera vegada, Barcelona té la seva pròpia cançó de Nadal. L’encarregada de compondre-la ha estat la cantautora Paula Valls. És una crida a l’esperança i l’esperit positiu que parla de les situacions petites del dia a dia. La lletra és un cant a l’optimisme i la il·lusió mentre recorda que res no ha estat fàcil en els últims mesos. Esperem que la gaudiu!

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Subscriu-te al nostre NewsLetter

Rebràs informació puntual de nous comerços, ofertes, descomptes, activitats programades, projectes i actes culturals, etc.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.