Coneix més detalls dels últims plans sectorials de comerç arran de la COVID-19

COVID-19. Hi ha novetats en el marc del Pla estratègic del desconfinament per la COVID-19 aprovat pel Govern de Catalunya. El Departament d’Empresa i Coneixement ha publicat diferents Plans d’acció, i alguns d’aquests afecten el sector del comerç.

En els enllaços que t’oferim a continuació, pots fer un cop d’ull als plans d’acció sectorials de comerç en general, mercats de venda no sedentària, centres comercials, recintes firals i restauració. Aquests plans incorporen les mesures previstes per a cadascun d’aquests àmbits d’activitat. Properament, te n’oferirem més detalls en aquest web i a les xarxes socials de #BCNComerç.

Plans sectorials de desconfinament

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha publicat diferents Plans d’acció que afecten el sector del comerç i la restauració de Barcelona. Es tracta de documents que inclouen mesures i recomanacions enfocades a seguir millorant la protecció de la ciutadania i dels professionals envers la covid-19.

Actualment, la Generalitat ha editat Plans d’acció dirigits al comerç al detall i a l’engròs; a la restauració; als mercats no sedentaris; a les activitats firals i als centres comercialsgaleries comercials i recintes similars.

Consulta els plans:

Font: Ajuntament de Barcelona

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Subscriu-te al nostre NewsLetter

Rebràs informació puntual de nous comerços, ofertes, descomptes, activitats programades, projectes i actes culturals, etc.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.