ConversESS de tardor, cicle de ponències sobre la covid-19 al setembre

Aquest cicle de conversESS te com a objectiu donar a conèixer exemples d’entitats que hagin hagut d’adaptar-se en temps de Covid com a possibles estratègies per a elles mateixes, així com reflexionar sobre els problemes i les possibles solucions que estan tenint les entitats participants i apropar-nos a les necessitats reals de les entitats fent-les partícips d’aquest procés de coneixement real

És un espai virtual per reflexionar sobre els problemes causats per la pandèmia i les possibles solucions que es poden oferir a les organitzacions de l’ESS.

El proper setembre s’iniciarà ConversESS de Tardor , un cicle d’activitats creat per Barcelona Activa amb l’objectiu d’adquirir una visió més àmplia dels efectes causats per la pandèmia a través de les experiències dels testimonis convidats a les sessions, pertanyents a organitzacions de l’àmbit de l’ESS. L’objectiu principal és seguir els valors de l’Economia Social Solidària com a impulsora de nous models de gestió més sostenible, col·laborativa i propera a l’entorn, així com la seva inserció als sistemes productius locals.

A aquest cicle, formulat en format de taules rodones, hi assistiran entre una i dues entitats externes, com VanWoowBildi Grafiks o La Clara Comunicació, que compartiran les seves experiències amb la resta d’assistents. Les entitats encarregades de la formació, ColecticBaraBara Educació i Facto, moderaran i ampliaran els continguts aportats per les participants, així com també s’encarregaran de la resolució d’aquells dubtes que puguin sorgir durant el transcurs de les sessions.

Cada activitat tindrà una durada de 90 minuts i combinarà presencialitat per part de les entitats encarregades de dur a terme les ponències amb l’assistència telemàtica habilitada per a l’alumnat. És a dir, mentre les persones encarregades d’impartir els tallers es trobaran enregistrant-se en directe juntes físicament al mateix espai, les assistents seguiran virtualment les ponències.

La primera edició del programa té previsió de començar el mes de setembre; en ser un programa eminentment telemàtic, no compta amb una localització específica, ja que les úniques persones que treballaran de forma presencial serà el personal docent, de manera que s’hi podrà accedir online.

Podeu demanar més informació sobre el programa i resoldre qualsevol dubte escrivint un correu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Font: Barcelona Activa

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Subscriu-te al nostre NewsLetter

Rebràs informació puntual de nous comerços, ofertes, descomptes, activitats programades, projectes i actes culturals, etc.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.