FEM 25 ANYS I VOLEM CELEBRAR-HO AMB TOTS VOSALTRES

Si fas de 3 a 10 anys (ó 25 anys) aquest 2020 et convidem a celebrar el teu aniversari envoltat de peixos, taurons i molts d’altres animals. La setmana del teu aniversari tindràs l’entrada gratuïta*.

ENTRADA GRATUÏTA

El 8 de setembre de 1995 L’Aquàrium de Barcelona obria les seves portes i iniciàvem un sorprenent viatge submarí, sempre moguts per l’afany de conservació i protecció de la fauna i flora marina, i en concret la del mar Mediterrani.

Aquest any celebrem el nostre 25è aniversari i volem compartir-ho amb tots vosaltres.

Si fas de 3 a 10 anys aquest 2020 et convidem a celebrar el teu aniversari envoltat de peixos, taurons i molts d’altres animals. La setmana del teu aniversari tindràs l’entrada gratuïta*.

I si aquest any en fas 25 com nosaltres, també tenim una invitació* per a tu.

*Condicions de la promoció:

Promoció vàlida per a nens i nenes que facin de 3 fins a 10 anys durant el 2020 o adults que en facin 25. Nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l’entrada gratuïta durant tot l’any. La invitació és vàlida durant la setmana de l’aniversari del nen, nena de 3 a 10 anys o adult que en fa 25, per la compra d’1 entrada d’adult sense descompte a taquilles de L’Aquàrium de Barcelona. Caldrà acreditar l’edat amb el DNI o el llibre de família. Invitació no acumulable a altres promocions. Reservat el dret d’admissió. Invitació no vàlida per a les activitats de L’Aquàrium.

Més informació i Inscripcions

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.