Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mediambient i sostenibilitat

Has mesurat mai l’eficiència energètica de casa teva? Tens la casa ben aïllada tèrmicament? Com pots actuar per aprofitar millor l’energia?

L’eficiència energètica és la capacitat de minimitzar els recursos energètics utilitzats a l’hora d’aconseguir un determinat grau de confort.   El cost d’escalfar una casa tèrmicament ineficient és molt major que per escalfar-ne una de ben aïllada. Segons l’Institut Nacional d’Estadística, el 60% dels habitatges estan construïts sense criteris d’eficiència energètica i el 13% de la població catalana no pot mantenir casa seva a una temperatura adequada (20 graus a l’hivern i 25 graus a l’estiu).

En aquest taller veurem els elements a tenir en compte per determinar el grau d’eficiència energètica d’un edifici i descobrir les possibilitats que tenim a l’abast per a  millorar l’eficiència energètica en els interiors dels habitatges, des de la substitució d’instal·lacions a les mesures low cost i ajudes específiques.

 

Conferència coorganitzada per la Biblioteca i el Centre Cívic Fort Pienc el marc de la Marató d’Estalvi Energètic en el que tots dos equipaments hi participen. El Marató per la emergència climàtica  és  una campanya de sensibilització i de bones pràctiques que potencia la visualització de les actuacions contra la crisi climàtica durant el mes de febrer. Té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a projectes d’adaptació o mitigació de l’emergència climàtica o de lluita contra la pobresa energètica.

RESERVES

Entrada lliure. Cal reserva prèvia, les places són limitades.

Reserva d’entrades: a partir del dilluns de la setmana corresponent.

Un cop començat l’espectacle no es permetrà l’entrada a la sala.

Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva.

Reserva d’entrades presencialment, per correu electrònic (fortpienc@fortpienc.org), per telèfon (93 232 78 27) o bé a través de Inscripcions Online

 Conferenciant: La Fàbrica del Sol