Són veritablement accessibles les zones de jocs infantils?

La Brigitta Lamoure entrevista la Noemí Font, professora i mare que lluita per aconseguir l’accessibilitat universal

Aquesta setmana la Brigitta Lamoure entrevista la Noemí Font. Professora de música i mare d’una nena amb espina bífida, una malformació congènita que li dificulta la mobilitat. Des de fa un temps, la Noemí lluita, a través de les xarxes socials, per aconseguir que les zones de jocs infantils de la ciutat siguin veritablement accessibles.

En la següent entrevista, la Brigitta Lamoure comprovarà com a la zona de jocs infantils dels nous Jardins de la Indústria, en principi accessibles, no ho són. Tot i que un cartell anuncia l’accessibilitat, veurem com la petita Emma Joana no pot jugar sense l’ajut de la mare.

La Noemí, a més de denunciar aquest tipus de situacions, també està escrivint un conte en què la seva protagonista és una nena en cadira de rodes. Una protagonista feliç i que no es tractada com a una nena malalta. Ara busca una editorial que estigui interessada a publicar aquesta història, basada en certa manera, en la seva pròpia experiència.

Font: Betevé

Més informació i Inscripcions

Subscriu-te al nostre NewsLetter

Rebràs informació puntual de nous comerços, ofertes, descomptes, activitats programades, projectes i actes culturals, etc.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.