Trobada en línia entre experts en marca de ciutat

Barcelona celebra una trobada en línia entre experts en marca de ciutatObre en una finestra nova

El proper 21 de juliol, l’Ajuntament de Barcelona i l’UPF Barcelona School of Management organitzen el seminari en línia “Repensant la marca de ciutat en temps de la covid-19: full de ruta cap a la recuperació econòmica i social”, un espai per al debat i la reflexió entorn al paper clau que té la gestió de la marca de ciutat en la nova realitat postpandèmia.

Enguany, la ciutadania de Barcelona i la de tot el planeta s’han hagut d’enfrontar al desafiament global de la pandèmia del Covid19, que ha tingut unes enormes conseqüències sanitàries, econòmiques i socials.

En aquest entorn d’emergència global, la gestió de la imatge i la reputació de les ciutats s’erigeix com a factor clau per la recuperació econòmica i social, guiada per un nou model de desenvolupament econòmic més segur, més saludable, més sostenible mediambientalment i més just socialment.

Per això l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb la UPF Barcelona School of Management ha cregut adient trobar un espai de reflexió al voltant de la reputació de les ciutats, en el marc del projecte de la Marca Barcelona, per compartir bones experiències per adaptar-nos a les necessitats urgents provocades per la pandèmia.

+ INFO

Font: Ajuntament de Barcelona

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Subscriu-te al nostre NewsLetter

Rebràs informació puntual de nous comerços, ofertes, descomptes, activitats programades, projectes i actes culturals, etc.

Si ets comerç unix-te a la Xarxa de Comerç del Barri
i gaudeix dels seus avantatges

Donem vida al carrers. Veuràs créixer el teu barri.